VI ERBJUDER LÖSNINGAR INOM TAKBYTE, SOLENERGI OCH FÖNSTER

SolcellerSvensk hemenergi har lång erfarenhet av solenergi och dörför kan vi erbjuda lösningar som är anpassade efter det svenska klimatet och som är långsiktigt hållbara för ditt tak.
Våra montagesystem, dokumentationsrutiner och arbetssätt garanterar dig en trygg investering.

EnergilagringVi samarbetar och erbjuder batterilösningar från Pixii. Med deras produktsortiment av batterilösningar möjliggör du trygg och hållbar energilagring samtidigt som du gynnar övergången till förnybara energikällor och elektrifieringen av samhället.


Stödtjänster


Hela energimarknaden är under omställning och förutsättningarna för elmarknaden förändras. Med stödtjänster kan du genom din energilösning få betalt för att vara effektreserv. Ta kontakt med oss så får du hjälp med att ta reda på vilken stödtjänst som är lämpligast för dig.

FönsterbyteVilka fönster ska man välja? Vilka fönster som passar bäst för din bostad kan en av våra duktiga montörer hjälpa dig att ta reda på. Du får hjälp att välja rätt glas, en stabil konstruktion och en fin finish som håller bra. Hos oss finns ett brett standardsortiment, men också en oändlig tillvalsmöjlighet.