Har du tankar på att byta dina fönster?


Då har du kommit helt rätt. Våra medarbetare är specialister på fönster och dörrar, samt har flera års erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner och större totalentreprenader med fönsterbyte. Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd när du anlitar Svensk hemenergi.

Nyttja ROT-avdraget


När du anlitar oss för att byta fönster kan du nyttja ROT-avdraget. Det innebär att vi drar av 30 % av arbetskostnaderna på fakturan som vi skickar till dig, efter utfört arbete. För att du ska kunna nyttja skatteavdraget behöver du ha betalat in tillräckligt med inkomstskatt under det senaste året och att du inte har uppnått gränsen på 50 000 kr för avdraget per person och år.

Fönsterbyte i Gävle


Du börjar med att fylla i en offerförfrågan här på hemsidan för att boka ett hembesök. Då kommer vi hem till dig och tar mått, ser över fastighetens förutsättning och lyssna på dina önskemål och behov. Vi lämnar sedan en offert med prisförslag, om du accepterar den så påbörjar vi arbetet att byta dina fönster i Gävle.

Snabb och nogrann installation


När dina nya fönster anländer hemma hos dig, börjar arbetet med att vi byter ut dina gamla fönster som vi slänger i en container och transporterar sedan bort för återvinning. Våra montörer monterar sedan de nya fönstren, städar och utför eventuella reparationer som kan ha uppstått på din fasad eller inomhus. Under hela projektet kommer du ha insyn på arbetet och vi är noggranna med kommunikationen.

Efter bytet av fönster


Efter att arbetet med att byta fönster har utförts, kommer vi att genomföra en besiktning för att se till att du har blivit 100 % nöjd med vårt arbete. Vi kommer också att överlämna garantiåtaganden och skickar till sist en faktura för arbetet.

Boka ett kostnadsfritt hembesök


Du är alltid välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök för att prata om dina önskemål och behov, när det kommer till att byta dina fönster i Gävle.

Kontakta oss redan idag!