Investera i solcellspaneler för din plånbok och för miljön!


Är du på jakt efter ett hållbart och effektivt sätt att sänka dina elkostnader och samtidigt göra en stor insats för miljön? Vi är experter på solpaneler och erbjuder professionella installationer av solcellsanläggningar.

Montera solcellspaneler på ditt hus, din mark eller din fastighet!


Vårt team av erfarna tekniker kommer säkerställa att du får maximal nytta av ditt solenergisystem. Vi erbjuder ett brett utbud av solcellsanläggningar och solcellspaket, så att du kan välja den lösning som passar just dina behov bäst. Av oss får du alltid en lösning som skräddarsytts efter dina önskemål och förutsättningar.

Säker och effektiv installation!


Vi tar säkerhet och kvalitet på allvar, och vårt mål är att erbjuda en säker och effektiv installation som garanterar en lång livslängd för ditt solenergisystem. Du kan kontakta oss för att få hjälp med solpaneler, även service och underhåll, i och runt Gävle.

Kostnadsfri rådgivning och offert


Kontakta oss idag för en kostnadsfri rådgivning och offert på installation av solcellspaneler så hjälper vi dig att ta steget mot en mer hållbar och effektiv framtid. Vi hjälper privatpersoner med avdraget för Grön Teknik som gäller vid inköp av solpaneler och andra miljölösningar.